Bli Medlem

MOTORFLYGARE

Medlemsavgiften för motorflygare är 600 kr + medlemsavgiften till KSAK (Kungliga Svenska Aeroklubben) som är riksorganisation för sveriges flygklubbar.
Till medlemsavgiften tillkommer en bokningsavgift på 1000 kr som krävs för att få nyttja klubbens samtliga flygmaskiner.

PARAMOTOR

För paramotorflygare är medlemsavgiften 600 kr. Tillkommer gör licens och försäkring till Svenska Paramotorförbundet eller Svenska SkärmflygFörbundet.

STÖDMEDLEM

Om du inte flyger med ändå vill vara medlem i Piteå Flygklubb finns möjlighet att bli stödmedlem, avgiften är då 100 kr.

ARBETSPLIKT

Till medlemskapet kommer en arbetsplikt på 10 timmar arbete per år. Arbetsplikten finns för att hålla nere kostnaderna för drift och underhåll av vår anläggning och fordon. Därmed kan vi erbjuda en fin anläggning för alla medlemmar och hålla flygtimpriserna på en nivå som är bland Sveriges lägsta.

Arbetet består av bland annat snöröjning, gräsklippning och underhåll av klubbstuga och hangarer. Två gånger per år anordnas arbetsdagar men man kan även göra sin arbetsplikt när man själv vill.

Vid utebliven arbetsinsats betalar medlemmen en fastställd avgift som kompensation till klubben.

Du är välkommen att bli medlem i Piteå flygklubb. Fyll in din medlemsansökan.
Ansökan går att fylla i via en dator. Skriv ut den och skriv under och skicka den till Piteå flygklubb, Box 75, 941 22  PITEÅ. Du kan också lämna den i klubbstugan eller skicka den till klubbens sekreterare eller skanna in en signerad ansökan som skickas till klubbens sekreterare.